WELLNESS Workshop van LaifLine Cosmetics.

Posted on June 10, 2012 by Theo Ter Hiirne There have been 0 comments

Boek een Wellness Workshop bij LaifLine Cosmetics!!

Even de drukte van de dag verlaten en alles loslaten! Je lekker laten verwennen in een leerzame en ontspannende Wellness Workshop van LaifLine Cosmetics.

Werken met hoogwaardige en zo natuurlijk mogelijke producten samen met onze vakbekwame schoonheidsadviseuses! In de workshop staat het reinigen, scrubben, en optimaal verzorgen van uw gezichtshuid centraal.

Gezamenlijk zal het gezicht gereinigd worden met de cleansers en removers uit ons uitgebreide assortiment waarbij uiteraard rekening gehouden wordt met uw leeftijd en huidtype! De heerlijke romige scrubs van LaifLine voor de diverse leeftijdsgroepen met aloe vera of abrikozenpitolie, ontdoen uw huid van dode huidcellen of andere oneffenheden. Het geeft u een nieuw, fris en stralend huidgevoel. Aan bod komen natuurlijk ook onze hydraterende en diep reinigende maskers die uw vermoeide huid een optimale beautyflash zullen geven.

U gaat het ultieme wellness gevoel ondervinden met een heerlijk stoombad van rozemarijn druppels waarna uw huid als herboren aanvoelt en onze adviseuses geven een ieder persoonlijk een heerlijke ontspannen gezicht massage met onze ontspannende massage olien!

Iets leren, voelen, ruiken en ondervinden?

In totale ontspanning, gezelligheid en vakbekwaamheid verzorgen wij voor u graag een gratis workshop Wellness in deze heerlijke zomertijd!

Meldt u aan op onze site! Wij verzorgen deze workshops in heel Nederland!


This post was posted in Uncategorized

Opmerkingen